02 april 2024

UITNODIGING: Start Verkoop Event op 10 april!

Op 10 april start de verkoop van Waterzeil fase 2. Ontdek deze 29 duurzame eengezinswoningen vol toekomstperspectief, waarin je kunt groeien en bloeien. Het is de laatste kans om een eengezinswoning in De Haven te bemachtigen! We trappen de verkoop af met een Verkoopevenement in het Elementenhuis. Ons team staat klaar om je te verwelkomen en je te voorzien van alle nodige informatie over het project, de beschikbare woningen en de omgeving. Zien we je daar?

UITNODIGING: Start Verkoop Event op 10 april!

Uitnodiging!

Zien we jou op het verkoopevenement op 10 april?

Om de lancering van Waterzeil fase 2 te vieren, organiseren we een Verkoopevenement en we willen jou graag uitnodigen! Dit evenement is dé gelegenheid om alle informatie te krijgen die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Tijdens het evenement staat een enthousiast verkoopteam en financiële coaches voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het vinden van de perfecte woning in Waterzeil. Ook kun je hier een brochure afhalen. 

Wat: Verkoopevent Waterzeil fase 2
Waar: Het Elementenhuis, Hongerlandsedijk 1, 3201 LW in Spijkenisse 
Wanneer: woensdag 10 april tussen 17.00 en 19.00 uur

Vanaf woensdag 10 april 21.00 uur, kun je je digitaal inschrijven op de
website met je persoonlijke account. Op dat moment zijn ook de optielijsten, verkoopcontracttekeningen en technische omschrijvingen beschikbaar om te downloaden. Inschrijven kan via het inschrijfformulier in je persoonlijke account tot en met donderdag 18 april 09.00 uur. In het aankoopproces lees je meer over de stappen die de doorloopt wanneer je een woning wil kopen in Waterzeil fase 2. 

Orienteer je en krijg voorrang!

Wil je voorrang krijgen bij toewijzing van de woningen? Plan dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met hypotheekpartner NEXTHome. Tijdens dit gesprek krijg je informatie over duurzaamheidshypotheken en de starterslening van de gemeente Nissewaard. Ook ontdek je de haalbaarheid van een hypotheek en worden de te verwachten maandlasten besproken. Bij een positieve uitkomst krijg je voorrang bij de toewijzing. Stuur vóór 12 april het intakeformulier naar info@nexthome.nl. NEXTHome nodigt je vervolgens uit voor een gesprek. 

Download het intakeformulier van NEXTHome
Orienteer je en krijg voorrang!

29 betaalbare eengezinswoningen in fase 2!

Wil jij in het najaar van 2025 verhuizen naar je droomwoning in Waterzeil fase 2? Kies uit één van de 29 eengezinswoningen met een woonoppervlak tussen de 117 m² en 135 m², 3 of 4 slaapkamers, een vrij indeelbare zolder, een fijne tuin en een eigen parkeerplaats met laadpaalmogelijkheid. En dit alles vanaf € 423.500 V.O.N. Bij Dura Vermeer koop je niet zomaar een nieuwbouwwoning; je verzekert jezelf van een compleet huis inclusief keuken en badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. Het woningaanbod van fase 2 inclusief prijzen staat nu online. Ga jij voor eengezinswoning type A of Stadswoning type B? De bouw start naar verwachting nog in 2024.

Bekijk het woningaanbod van fase 2!
29 betaalbare eengezinswoningen in fase 2!

Betaalbaar en bereikbaar

In Waterzeil koop je niet zomaar een woning; het is de eerste stap naar jouw eigen energieneutrale en gasvrije thuis, mét Nationale Hypotheekgarantie (NHG). NHG maakt dat, in combinatie met de hypotheekregels van 2024 en de starterslening vanuit de gemeente Nissewaard, jouw droomwoning dichterbij is dan ooit gedacht. In Waterzeil koop je al een woning met een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van € 77.500,-. Dat is een bruto maandinkomen van ca. € 2.990 bruto per persoon. Je hypotheeklasten zijn hierbij circa € 1.408,- netto. We leggen het rekenvoorbeeld graag aan je uit.

Naar het rekenvoorbeeld
Betaalbaar en bereikbaar