PROJECT

Het nieuwbouwproject Waterzeil is onderdeel van De Haven Spijkenisse: het laatste deelgebied in de wijk Elementen. Deze wijk is gebouwd langs de Oude Maas, waar dagelijks de grootste binnenvaartschepen langsvaren. Met de ontwikkeling van De Haven Spijkenisse is de wijk straks compleet, waarbij de buurt een mooie schakel vormt tussen het centrum en de Oude Maas.

OVER DE HAVEN SPIJKENISSE

De Haven Spijkenisse wordt een plek voor jong en oud. Bewoners van verschillende leeftijden en met diverse levensstijlen zijn hier van harte welkom. Zo is De Haven Spijkenisse bijvoorbeeld de ideale plek voor gezinnen met kinderen, vanwege de speelplaatsen die gebouwd worden. Ook biedt De Haven het ideale thuis voor wie in de Randstad werkt en graag tot rust komt in een groene, natuurrijke omgeving. Zo leent de nabije polder zich voor heerlijke wandel- en fietstochten. Daarnaast wordt De Haven Spijkenisse dé nieuwe recreatiezone in Spijkenisse, waarbij de wijk op een dergelijke manier ontwikkeld wordt, zodat het op een natuurlijk wijze aansluiting vindt bij het oude dorp, het standscentrum en de andere buurten van Spijkenisse.

OVER DE HAVEN SPIJKENISSE

OVER WATERZEIL

Op de laatste vrije plot in De Haven Spijkenisse komen circa 79 nieuwe koopwoningen. Het gaat om een mix van 53 grondgebonden eengezinswoningen en 26 luxe appartementen, die samen een woonhof vormen. Waterzeil maakt deel uit van een rustige, kindvriendelijke wijk aan het water. Maar wel met een stadse, historische allure. De statige architectuur van de panden knipoogt naar de havenpakhuizen van toen. De woonoppervlaktes variëren tussen circa 119 m2 en circa 170 m2. De grondgebonden woningen zijn ideaal voor gezinnen: ruim, met meerdere slaapkamers en een privé achtertuin. Wil je liever gelijkvloers wonen? Dan bieden de appartementen alles wat je wilt: comfort en rust in een levendige omgeving. Alle woningen worden opgeleverd met een luxe keuken, badkamer en toilet naar keuze en bij elke woning hoort een eigen parkeerplaats. Ook een privé-ligplaats voor een eigen bootje behoort tot de mogelijkheden. Stel je voor: de deur uitstappen en zó wegvaren!

OVER WATERZEIL