29 februari 2024

Coming soon: 29 betaalbare eengezinswoningen in fase 2! Kijk je mee?

Er werd veel om gevraagd... is er al meer bekend over de betaalbare koopwoningen in fase 2? Met plezier vertellen we je alvast wat meer over de 29 energieneutrale eengezinswoningen met 3 of 4 slaapkamers, vrij indeelbare zolder, ruime tuin en eigen parkeerplaats.

Coming soon: 29 betaalbare eengezinswoningen in fase 2! Kijk je mee?

Coming soon!

Achter de schermen zijn we druk bezig met de verkoopvoorbereidingen van de tweede fase in Waterzeil. In de tweede fase komen 29 betaalbare energiezuinige eengezinswoningen met 3 of 4 slaapkamers, vrij indeelbare zolder, ruime tuin en parkeerplaats. De woningen komen in aanmerking voor een NHG-hypotheek en starterslening. Ben je toe aan de volgende serieuze stap, zonder dat je wilt inleveren op ruimte? Bekijk dan nu de sneak preview! De verkoop staat gepland voor dit voorjaar. 

Coming soon!

Verrassend betaalbaar

Met deze tweede fase in Waterzeil bieden wij starters en mensen met een middeninkomen de mogelijkheid om in Spijkenisse een stijlvolle en duurzame eengezinswoning te kopen.Bij deze betaalbare koopwoningen kun je eventueel gebruik maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit betekent dat je op een veilige en betrouwbare manier gebruik kunt maken van een relatief goedkope hypotheek, omdat de NHG extra zekerheid biedt voor de bank. Je kunt daardoor een hypotheek afsluiten tegen een scherpe hypotheekrente. En dat is nog niet alles, want met de NHG-garantie, de verruimde leennormen die sinds 1 januari jl. gelden en de beschikbare starterslening vanuit de gemeente Nissewaard is deze woning wellicht wel verrassend haalbaar voor jou.

Bekijk de berekening
Verrassend betaalbaar