PENTHOUSES

In Waterzeil fase 1 komen 4 ruime penthouses, onderverdeeld in woningtype D en E. Dit luxe appartement kun je volledig naar wens samenstellen, zodat jij je direct thuis voelt in jouw nieuwe woning. Van het realiseren van een fijne inloopkast, tot het vergroten van de slaapkamer: alles is mogelijk!

PENTHOUSE D

Ruimschoots genieten doe je in penthouse D. Dit luxe appartement heeft 3 slaapkamers en een woonoppervlakte van ca. 139 m². In de zomer kun je hier genieten van een ruim balkon op het noordwesten. Bovendien is het appartement voorzien van twee eigen parkeerplekken, waarvan één met mogelijkheid tot laadpaal. FASE 1 | PENTHOUSE D | Bnr. 30, 49.

PENTHOUSE D

PENTHOUSE TYPE D

PENTHOUSE E

Penthouse E biedt alle ruimte en luxe waar jij naar opzoek bent. Het penthouse heeft 3 fijne slaapkamers en een woonoppervlakte van ca. 139 m². Geniet hier van maar liefst twee ruime buitenruimtes op het noordwesten en op het zuidenoosten. Als kers op de taart is dit luxe appartement voorzien van twee badkamers én twee eigen parkeerplekken waarvan één met mogelijkheid tot laadpaal. FASE 1 | PENTHOUSE E | Bnr. 31, 50.

PENTHOUSE E

PENTHOUSE E

IMPRESSIES